Modeltekenen op woensdagavond door Jeffrey Janssen

Jeffrey faciliteert modeltekenavonden

Iedere maand kun je één woensdagavond terecht bij Studio Xplo om vrij te modeltekenen of -schilderen. Een naaktmodel poseert diverse poses binnen een kring van tafels, stoelen en ezels.
Je mag je eigen teken- en/of schildermaterialen meenemen en kunt 2,5 uur lang lekker oefenen met weergeven van de verhoudingen van het menselijk lichaam, body geven door het licht en donker (schaduw) neer te zetten of vrije expressieve oefeningen te doen. Wij stellen ons atelier en een model beschikbaar en jij mag jouw avond zelf invulling geven.

Het is leuk om bij elkaar te kijken om inspiratie op te doen en elkaar op verzoek feedback te geven. Jeffrey Janssen is gastheer. Hij kan met je meekijken, maar geeft geen les.
Om 21.30u help je samen de tafels, stoelen en ezels terug te zetten in de dagopstelling. Veel plezier!

Data: woensdag 19.00 – 21.45u.

  • 27 maart 2024
  • 17 april 2024
  • 22 mei 2024
  • 19 juni 2024

Onkostenvergoeding: € 15
Na aanmelding ontvang je een betaalverzoekje voor €5 aanbetaling (voor de koffie en thee). Op de avond betaal je bij aanvang €10 onkostenvergoeding aan het model.

We hebben een groepsApp voor deze avonden, waarin we een paar dagen vooraf een reminder sturen. Daarin kun je aangeven of je erbij bent. De eerste 10 deelnemers (die de aanbetaling hebben betaald) kunnen meedoen. Hierin wordt ook het betaalverzoek gedeeld. Bij minder dan 5 deelnemers gaat de avond niet door.

Inschrijven voor: Modeltekenen op woensdagavond door Jeffrey Janssen

10 + 15 =