KIK Festival – zondag 25 augustus 2024

Er loopt uiteenlopend talent rond bij Studio Xplo. Zij maken authentieke kunst- en ambachtswerken. Deelnemers begeleiden en inspireren elkaar met hun ideeën, creaties en ervaringen en dat kunnen zij ook betekenen voor mensen buiten de studio. Daarom willen wij deze talenten met je delen. Studio Xplo en Stichting KIVI hebben de handen ineengeslagen om een kleinschalig evenement te organiseren. Omdat laagdrempeligheid het vertrekpunt is van dit evenement is het gratis toegankelijk.

Wat voor vorm dit festival krijgt is afhankelijk van de ontwikkeling van het KIK-platform. Deze website is net gelanceerd en steeds meer mensen zullen zich hier voorstellen. Tijdens het KIK Festival kun je live kennis met hen maken en hun werk.

Exposities, demo’s, workshops, lekkere hapjes, performance…
Zodra het programma vorm krijgt, kun je dat hier terugvinden.

  • We kunnen in ieder geval alvast verklappen dat we vandaag de opening van de expositie van Jeffrey Janssen vieren in Studiogalerie Xplo. Jeffrey heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een autodidact kunstenaar;
  • Je kunt een rondleiding Kunstbeschouwing op de tast doen;
  • Karin Mulder richt een stand in met haar gehaakte knuffels;
  • Een aantal cursisten exposeren hun werk op ezels;
  • Demo olieverf op waterbasis door Melinda Levi;

Dus… reserveer in je agenda:

Datum: zondag 25 augustus 2024
Tijd:
11.00-17.00u
Toegang en parkeren: gratis
Locatie: Gershwinstraat 10 in Tilburg
PR: vanaf mei kun je hier de digitale poster en flyer downloaden en op afspraak gedrukte exemplaren ophalen in ons atelier.

De lancering van het KIK-platform wordt ondersteund door het VSBfonds.